Arama

EMPATİ'DE AHMET MÜMTAZ TAYLAN'IN KONUĞU AYŞEGÜL ALDİNÇ

"Ajda Pekkan yüzünden şarkıcı olma hayalleri kurdum" diyen Ayşegül Aldinç'ten Empati'ye en özel açıklamalar geldi. Aldinç, kariyerinde Ajda Pekkan'ın yerini ilk kez anlatırken; Ajda Pekkan'ın Türkiye'nin en iyi şarkıcısı olduğunu, Sezen Aksu'nun ondan sonra geldiğini Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'a açıkladı.

29/02/2024 10:54 | Son Güncelleme : 04/05/2024 00:49 | Kerem Divarcı


EMPATİ'DE AHMET MÜMTAZ TAYLAN'IN KONUĞU AYŞEGÜL ALDİNÇ
Türkiye'nin en özel yorumcu ve oyuncularının başında gelen Ayşegül Aldinç, ilk kitabının ardından 23 yıl sonra ikinci kitabı Malumatfuruş'u okurlarla buluşturmasının mutluluğunu yaşarken, Çarşamba akşamı NTV'nin artık bir ekran klasiği haline gelen programı Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu oldu. Aldinç, yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kurarken, çok özel açıklamalara da imza attı. 
 
Kariyerinde Ajda Pekkan'ın yerini anlattı: ONUN ŞARKILARINI SÖYLERKEN ONUN GİBİ SÖYLÜYORUM
 
SEZEN DE AJDA'YI TAKLİT ETTİĞİNİ SÖYLEDİ
Ayşegül Aldinç: "Neonlar Ajda diye bağırıyordu. Kariyerimde işin içinde Ajda var. Onun şarkılarını çok dinlerdim. Onu taklit ederdim, hala bile sahnede onun potporisi var repertuarımda. Onun şarkılarını söylerken de onun gibi söylüyorum, sanki onu taklit ediyorum, bu beni çok mutlu ediyor. Onun şarkılarını başkaları söylememeli gibi geliyor, çünkü onun gibi kimse söyleyemiyor. Onun şarkıları söylenecekse onun gibi söylenmeli. Ajda Türkiye'nin en iyi şarkıcılarının en başında gelir. Sezen ve diğer sevgili dostlarımız daha sonra gelir. Sezen de Ajda'yı taklit ettiğini söylemişti gençliğinde... Ajda büyük bir idoldü hala da öyle, onun ardından gittik"
 
ATİLLA ÖZDEMİROĞLU İLE YAPTIĞIM ALBÜMÜ ÇÖPE ATTIM
Ayşegül Aldinç, 2016 yılında kaybettiğimiz Atilla Özdemiroğlu ile yaşadıklarını da Ahmet Mümtaz Taylan'a anlattı. Aldinç, "Atilla Özdemiroğlu ile yaptığım albümü çöpe attım" dedi ve ekledi: "Atilla Özdemiroğlu ile yaptığım albümü çöpe attım. O kadar anlayışlı davrandı ki, hiç beklemiyordum! Albümün bir bütünlüğü yok gibi geldi bana. Albümde olmayan bir şey vardı, ne cesaret ama. Sen kimsin yani? Ayıp da bir şey onca emek. Ve Atilla hiçbir şey demedi, beni mahkemeye verebilirdi. O kadar şanslıyım ki ben müzikal yolculuğumda karşıma çok şahane insanlar çıktı. Gerçekten çok şanslıyım ben." 
 
EROL EVGİN'E AŞIKTIM
Ayşegül Aldinç, her zamanki muzip tavrıyla da "Erol Evgin'e aşıktım. O alışkın her neslin ona aşık olmasına... O da erkek Ajda Pekkan" diyerek Erol Evgin'in müzikal kariyerine ve fiziki duruşuna saygı duruşunda bulunurken, Sezen Aksu'nun kendisine şarkı verdikten sonra pişman olduğunu itiraf ettiğini de anlattı; Aldinç: "Sezen de Nazan da öyle şarkılar verdi ki... Sonradan pişman olmuş ama... Keşke bunu vermeseydim demiş Sezen, bana söyledi bunu. O kadar cömert ve gönülleri açık ki..." dedi. 
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hadise kendini övdü: "Erkek olsam kendimden ayrılmam"

Hadise kendini övdü: "Erkek olsam kendimden ayrılmam"

Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, kendini öve öve bitiremedi.

5 ay önce
Şarkıcı Aleyna Tilki, Britney Spears dansıyla dikkat çekti

Şarkıcı Aleyna Tilki, Britney Spears dansıyla dikkat çekti

Aleyna Tilki, dans ettiği videosunu sosyal medya hesabından 'Britney Spears'ın enerjisini ortaya çıkarıyoruz notuyla paylaştı.

5 ay önce
David Bowie'nin el yazısı şarkı sözü 126 bin dolara satışa çıkıyor

David Bowie'nin el yazısı şarkı sözü 126 bin dolara satışa çıkıyor

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve besteci David Bowie'nin el yazısı şarkı sözleri, açık artırmada satılacak.

5 ay önce